Gastronomicko-kulinářský slovník Česko-Ruský a Rusko-Český

100
Neohodnoceno

  • Momentálně nedostupné
199 Kč / ks
Kategorie: Vyprodáno
Záruka: 2 roky
 

VYPRODÁNO

Terminologie z oblasti gastronomie, kulinářství, jídelních lístků, technologie přípravy jídel,surovin, potravinářství, pohostinství a příbuzných oborů.

190 stran, 10.000 termínů, Praha 2004

&nbsp

&nbsp

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Karpatia.cz používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.